top of page
KC Logo wit.png

Over Synergie

Synergie uit de natuur is een unieke reeks verzorgingsproducten, die voortkomt uit de expertise van de fytotherapeut, in samenwerking met de  schoonheidsspecialist. 

De Samenwerking

Kelly’s Choice is een van de exclusieve specialisten die deze samenwerking

heeft aan mogen gaan.

 

Het mooie aan deze samenwerking is dat er voor ieder huid en voor ieder probleem altijd een passend product te vinden is. Is dit niet in een van onze al bestaande lijnen?

Dan maakt de fytotherapeut een product, speciaal voor u, op maat.

 

Kelly Choice biedt naast de standaard producten lijn ook verschillende product lijnen aan die elk gericht zijn op een ander huidtype en/of huidprobleem.

Deze gespecialiseerde lijnen heeft Kelly’s Choice in samenwerking met Synergie uit de natuur gemaakt.

De lijnen zijn gericht op huidproblemen die in de praktijk vaak aanbod komen. Voorbeelden zijn acné, de allergische huid en de oudere huid.

 

Met trots kan ik als specialist zeggen dat ik een product heb gevonden die effectief werkt voor de huid, het product voor 100% bestaat uit ingrediënten waar de huid daadwerkelijk iets aan heeft en het gericht is op de langdurige huidverbetering.

pexels-vie-studio-4857813.jpg

Wat is fytotherapie?

Fytotherapie is Latijns voor “behandelen met planten”.

Je kan het ook wel zien als, de leer van geneeskunde uit de natuur, oftewel kruidengeneeskunde.

 

De producten van Synergie uit de natuur worden vanuit de fytotherapie ontwikkeld. Wij noemen het daarom fyto verzorging.

Bij Kelly’s Choice worden alle beauty behandelingen gegeven met fyto verzorging.

En dit is top, want elk probleem dat ontstaan in de natuur maakt de natuur zelf ook weer een eigen bestrijdingsmiddel voor!

Dat is precies waar de fytotherapeut naar kijkt bij het maken van de producten. Er wordt gekeken naar het probleem, waar vervolgens wordt gezocht naar de natuurlijke oplossing ervoor.

 

Tijdens het maken van de producten wordt er optimaal gebruik gemaakt van de planteigenschappen, welke worden vertaald naar werkzame verzorgingsproducten. Synergie uit de natuur verzorging is gericht op pure werkzaamheid voor de huid, 100% natuurlijk en plantaardig en wordt ambachtelijk, in kleine oplages, gemaakt.

pexels-daria-shevtsova-1619488.jpg

De Inhoud

Synergie uit de natuur producten zijn zeer werkzaam voor de huid en zijn volledig samengesteld uit therapeutische, kwaliteit, natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Deze zijn zoveel mogelijk afkomstig van biologische teelt

(minimaal 87,4%).

 

De producten bevatten géén: Parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen of PEG.

De producten van Synergie uit de natuur zijn vegan en niet op dieren getest.

pexels-mart-production-8450238.jpg

Duurzaamheid

Synergie uit de natuur werkt met de natuur. Iedere stap in de ontwikkeling van de producten wordt bewust gezet. Zo kunnen we de prachtige eigenschappen van de planten om ons heen blijven benutten, nu en in de toekomst.

 

Alleen noodzakelijke verpakkingen worden gebruikt, dus geen onnodige doosjes om de productverpakking. Alle verpakkingsmaterialen zijn volledig recyclebaar.

 

Naast hygiënisch, zijn onze verpakkingen zeer zuinig in gebruik, waardoor niets van de producten wordt verspild.

Synergie uit de natuur producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De ingrediënten komen van zo dichtbij mogelijk. 

ELTE202006010045.jpg
bottom of page