top of page

MASSAGES & BINDWEEFSEL

Over

Bij Kelly's Choice bieden we verschillende soorten massages aan. Heb je last van je spieren? Vastzittende knopen? Of ben je toe aan rust en ontspanning? Kijk hieronder welk massage het beste bij jou past!

MASSAGE?
Yes
Please!

Massage

De massages bij Kelly’s Choice worden altijd aangepast naar behoefte van de klant. Wanneer de vraag naar ontspanning is zal dit centraal staan. Mocht de vraag naar het aanpakken van pijnlijke plekken zijn zoals knopen of spanning in de spieren zullen deze stevig aangepakt worden.

 

Mijn favoriet is altijd een combinatie van beide. Zo verlaat je los en toch ontspannen de salon!

Hot Stone

Bij de hotstone massage staat vooral de ontspanning centraal. Een hotstone massage is ideaal voor het verlichten van spierpijn of zenuwpijn. Door de warmte van de stenen zal de bloedtoevoer verbeteren naar de betreffende zones die behandeld worden. Dit ontspant de spieren en kan pijn verlichten. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een relax gevoel, terwijl de druk van de stenen zorgen voor een “stretching effect” op de spieren. Een heerlijke massage met als resultaat een ontspannen lichaam en geest!

image00117.jpeg
pexels-thuan-vo-2500749.jpg

Bindweefsel Rug

De bindweefselmassage is een massage die zonder olie wordt gemasseerd. De focus ligt hierbij dan ook op het masseren en losser maken van je weefsel. Bij erge rugklachten is deze massage aan te raden. Bindweefselmassages zorgen er letterlijk voor dat je losser en beter in je vel gaat zitten. Herhaling is hierbij belangrijk om dit resultaat te kunnen behalen. 

Bindweefsel Gezicht & Decolleté

De bindweefselmassage gezicht & decolleté wordt ook wel anti-aging massage genoemd. Dit komt doordat een bindweefselmassage cel vernieuwend werkt. Iedereen die ouder wordt krijgt last van een vertraagde celdeling. Je huid heeft speciale cellen in de dermis, de diepere laag van je huid. Deze cellen zorgen voor de aanmaak van collageen. Al vanaf je twintigste maken deze cellen minder collageen aan wat kan resulteren in een tere huid met fijne lijntjes, rimpels in je gezicht en een dunnere huid onder je ogen. Door deze massage te ondergaan stimuleer je de collagene celdeling. Hierdoor ziet je huid er jonger en steviger uit.
Daarnaast zorgt de massage ook voor een bevordering van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en een verbeterd effectiviteit van de spieren. Een goede manier dus om de huidconditie te verbeteren!

pexels-arina-krasnikova-6663378.jpg
bottom of page