top of page
image00024.jpeg
KC Logo wit.png

DE OPRICHTING

Kelly's Choice is een pedicure & beautysalon gevestigd in Bergschenhoek.

Het begon allemaal met mijn eerste salon aan huis in Overschie, deze hab ik aan mijn moeder te danken. Toen er een kamer vrij kwam in huis wist zij het meteen, dit wordt een beautysalon! Dus geen inloopkast zoals ikzelf eigenlijk in gedachten had...

 

Na alle enthousiasme van mijn moeder was ik compleet aangestoken en voor ik het wist was ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf, een beautysalon aan huis!

 

Na twee jaar kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad, namelijk een tweede locatie! Gevestigd in Bergschenhoek. Op deze locatie zit ik niet alleen. Met meerdere beauty ondernemers bezetten wij een pand waar jij als klant je van top tot teen kan laten verzorgen. Van een kapster, tot aan permanente make-up en cryolipolyse. Met nog één ruimte over was aan mij gevraagd of ik, als all-rounder, mij wilden bijvoegen om dit fantastische concept compleet te maken. Uiteraard zei ik hier volmondig ja op! Ondertussen heb ik hier mijn eigen plekje waar ik nu full time aan de slag ben.

Een professionele uitstraling vind ik erg belangrijk. Het fijne aan eigen baas zijn is dat ik zelf kan bepalen waar de prioriteiten liggen. Voor mij is dit de klant. Jouw mening en ervaring staan voor mij centraal bij alle behandelingen die ik doe.

 

Een fijne ervaring en een lach op jouw gezicht is altijd waar ik naar streef. Ik vind het heerlijk om mijn passie op deze manier met mensen te kunnen delen en haal er dan ook erg veel plezier uit!

MEET KELLY

Mijn naam is Kelly Pijpers en ik ben de oprichtster van

Kelly's Choice!

 

Sinds 2015 ben ik een erkend all-round schoonheidsspecialiste en pedicure. All-round houdt in dat ik naast de basisvaardigheden van een schoonheidsspecialiste ook een aantal specialisaties op mijn naam heb staan. Zo ben ik onder andere gespecialiseerd in acne en bindweefselmassages.

 

Tijdens mijn opleiding als schoonheidsspecialiste kreeg ik de kans om het vak pedicure erbij te leren. Dit was een uitdaging die ik niet uit de weg wilde gaan! In mijn vrije tijd heb ik dit met beide handen aangepakt en voor ik het wist was ik in drie jaar tijd een afgestudeerde All-rounder.

Na het behalen van mijn diploma's en het oprichten van mijn salon was ik opzoek naar meer uitdaging. Het lesgeven kwam toen op mijn pad. Ik vind het prachtig om mijn passie te delen en nieuwe collega's op te leiden in dit mooie beroep. Zo doende ben ik begonnen aan de lerarenopleiding om docent uiterlijke verzorging te worden. Naast het werken in mijn salon sta ik dus ook voor de klas!

Mijn visie is om dicht bij mijzelf te blijven en behandelingen aan te bieden waar ik achter sta. Ik ben ervan overtuigd dat ieder persoon mooi is op zijn eigen natuurlijke manier. Een boost geven aan de natuurlijke jij is iets wat ik met liefde en passie voor u doe. 

 

Nieuwsgierig naar meer? Lees dan hier over mijn behandelingen!

Representatieve foto.jpg
bottom of page